Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

He scores

A fociban az egyik legizgalmasabb rész a kapurarúgás. Főleg ha nem közvetlen, hanem a kapu közelében megadott szabadrugásról van szó. Ilyenkor mindenki felkészül rá, a kapus is és az ellenfél játékosai is sorfalat állnak, hogy védjék a kapujukat. Legalább ilyen izgalmas a 11-es rúgás is. Ezt gyakorolhatod most ebben a játékban.

0 Tovább

Flick Championship focis játék

Érdekes, hogy míg PC-n kifejezetten taszítanak a sportjátékok, addig tableten ez már a második a kategóriájában, ami magával ragad. Az első egy Fluid Football nevű taktikai focis játék volt, amelyben - a sakkrejtvényekhez hasonlóan - egy adott végjátékot kell különböző megszorításokkal végigcsinálnunk (azaz gólt lőnünk). Ez azonban - mint sok más játék az Apple Store-ban - gyakorlatilag csak egy demo, amelyet alkalmazáson belüli vásárlásokkal kell kiegészítenünk teljessé. A Flick Championship ebben is elüt sok társától, hiszen ami Androidon természetes - azaz hogy egy jó játék teljesen ingyenes -, az igen szokatlan iOS-en. A cikk tárgyát képező játék mégis az.

0 Tovább

Line backer alley focis játékok

Az amerikai foci nem annyira népszerű nálunk európában mint USA-ban, de a rajongó tábora ennek a sportnak is rohamosan növekszik. Ebben a játékban most az amerikai focival ismerkedhetsz meg. Megkapod a labdát és el kell vele futnod az ellenfél kapujáig. Persze közben ezt ők igyekeznek megakadályozni minden létező eszközzel. Ha nem figyel letarolnak egy perc alatt!

0 Tovább
12
»

Focis játékok

blogavatar

A focis játékok inkább a fiúkat fogják érdekelni, de persze mindenkit szívesen látunk itt akik szeretik a témát. Nem csak európai hanem egyéb focis játékok is lesznek itt, mindjárt egy amcsival kezdtünk csak, hogy ezt bizonyítsuk!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek